Engem Kincses Gyulának hívnak. Szellemi önfoglalkoztató közgondolkodóként megvásároltam a www.asztalfiok.hu címet, mondván, hogy én már inkább csak az asztalfióknak írok.

Az Asztalfiók tipikusan blognak készül. Szubjektív, reflektív, éppen ezért sarkosabb és lazább. A tanulmány jellegű, kiérleltebb írásaim továbbra is a www.kincsesgyula.hu címen olvashatók.

Fotóalbumaim itt érhetők el: https://gyulakincses.smugmug.com/ Nézzen be hozzám!2014. október 23., csütörtök

Internet rezsicsökkentést!Németh Szilárd
rezsibiztos úrnak

Helyben (vagyunk)


Tisztelt Rezsibiztos Úr!


Megköszönve állhatatos munkáját amivel eddig harcolt a rezsim (a szót most nem a politikai berendezkedés értelmében használva) visszaszorítása érdekében, tisztelettel arra kérem, hogy továbbra is hasonló határozottsággal és eredményességgel küzdjön a zemberek rezsijének csökkentéséért.

Ennek szellemében kérdem, hogy haladéktalanul intézkedjen a telefon és internet díjak radikális csökkentése érdekében. Felszólítom, hogy az eddigi határozottsággal lépjen fel Kormányánál a bejelentett Internet adó bevezetése ellen, és követelje a távközlési szektor különadójának eltörlését..Kérésem indokolása.

A „rezsi” szó köznapi értelmében azokat a rendszeres és nélkülözhetetlen kiadásokat jelenti, amelyeket azokért a szolgáltatásokért (pl.: fűtés, világítás, ivóvíz, csatorna, kéményseprés) fizetünk, melyek életvitelünk alapvető feltételei. Ebbe a körbe ma – alapszükségletnek tekintve – szorosan beletartoznak a kommunikációs díjak is. Ma a kommunikáció átszövi az egész társadalom életét, elengedhetetlen létszükségletté vált.
Tudom, hogy a FIDESZ szívén viseli a leszakadtak, a szegények sorsát, így emlékeztetem Önt arra, hogy – lakás híján – emberek tömegét nem érintette a rezsicsökkentés, hiszen megfelelő lakás hiányában nem tudtak világítani, gázzal vagy villannyal főzni, (medencét) fűteni. Számukra a társadalomhoz tartozás egyetlen szálát a kommunikáció (mobil, és sok esetben Internet) jelenti. Így végre ezt a réteget is elérheti a rezsicsökkentés. (És persze biztos azt is meg lehet valahogy oldani, hogy megint a gazdagok járjanak jobban.)Eredményes munkájához sok sikert kívánva üdvözli:


Kincses Gyula

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése