Engem Kincses Gyulának hívnak. Szellemi önfoglalkoztató közgondolkodóként megvásároltam a www.asztalfiok.hu címet, mondván, hogy én már inkább csak az asztalfióknak írok.

Az Asztalfiók tipikusan blognak készül. Szubjektív, reflektív, éppen ezért sarkosabb és lazább. A tanulmány jellegű, kiérleltebb írásaim továbbra is a www.kincsesgyula.hu címen olvashatók.

Fotóalbumaim itt érhetők el: https://gyulakincses.smugmug.com/ Nézzen be hozzám!



2014. október 23., csütörtök

Internet rezsicsökkentést!



Németh Szilárd
rezsibiztos úrnak

Helyben (vagyunk)


Tisztelt Rezsibiztos Úr!


Megköszönve állhatatos munkáját amivel eddig harcolt a rezsim (a szót most nem a politikai berendezkedés értelmében használva) visszaszorítása érdekében, tisztelettel arra kérem, hogy továbbra is hasonló határozottsággal és eredményességgel küzdjön a zemberek rezsijének csökkentéséért.

Ennek szellemében kérdem, hogy haladéktalanul intézkedjen a telefon és internet díjak radikális csökkentése érdekében. Felszólítom, hogy az eddigi határozottsággal lépjen fel Kormányánál a bejelentett Internet adó bevezetése ellen, és követelje a távközlési szektor különadójának eltörlését.



.



Kérésem indokolása.

A „rezsi” szó köznapi értelmében azokat a rendszeres és nélkülözhetetlen kiadásokat jelenti, amelyeket azokért a szolgáltatásokért (pl.: fűtés, világítás, ivóvíz, csatorna, kéményseprés) fizetünk, melyek életvitelünk alapvető feltételei. Ebbe a körbe ma – alapszükségletnek tekintve – szorosan beletartoznak a kommunikációs díjak is. Ma a kommunikáció átszövi az egész társadalom életét, elengedhetetlen létszükségletté vált.
Tudom, hogy a FIDESZ szívén viseli a leszakadtak, a szegények sorsát, így emlékeztetem Önt arra, hogy – lakás híján – emberek tömegét nem érintette a rezsicsökkentés, hiszen megfelelő lakás hiányában nem tudtak világítani, gázzal vagy villannyal főzni, (medencét) fűteni. Számukra a társadalomhoz tartozás egyetlen szálát a kommunikáció (mobil, és sok esetben Internet) jelenti. Így végre ezt a réteget is elérheti a rezsicsökkentés. (És persze biztos azt is meg lehet valahogy oldani, hogy megint a gazdagok járjanak jobban.)



Eredményes munkájához sok sikert kívánva üdvözli:


Kincses Gyula

1 megjegyzés:

  1. Our various portfolio is wealthy with iconic online slot titles and beloved homegrown characters, including Viking™ video slot, Lost Relics™, Gonzo’s Quest™, Starburst™, tons of|and a lot of} more. An estimated whole cost for slot game improvement is $25,000. However, the fee can climb rapidly with the elements described 메리트카지노 above. So, it is important to|it may be very important|you will want to} do correct analysis and planning of the slot improvement. Thus, find a way to|you probably can} hold a verify on the prices and eliminate wasteful spending. Registration and Profile Management – Allow slot players to create and manage their profiles in the slot game.

    VálaszTörlés